صدا و سیما | بهزیستی با ۱۷۹ وظیفه از پیش از تولد تا سالمندی در کنار مردم است

مدیرکل بهزیستی استان گلستان با حضور در برنامه «صبح عالی» سیمای مرکز گلستان، ضمن تشریح مهم ترین اقدامات این اداره کل، از خدمات گسترده بهزیستی در حوزه های سلامت اجتماعی، اشتغال، توانمندسازی، مشارکت های مردمی و حمایت از جامعه هدف خبر داد و گفت: بهزیستی با ۱۷۹ وظیفه تخصصی، از مرحله غربالگری ژنتیک پیش از تولد تا دوران سالمندی در کنار مردم قرار دارد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان گلستان، قدسیه آب شناس در برنامه زنده «صبح عالی» سیمای مرکز گلستان، با تبریک هفته بهزیستی و قدردانی از تلاش های کارکنان این مجموعه، اظهار کرد: همکاران بهزیستی با وجود سختی ها و فرسودگی های شغلی، با عشق و تعهد در مسیر خدمت به مردم و جامعه هدف گام برمی دارند.

وی با بیان اینکه بسیاری از مردم، بهزیستی را تنها سازمانی برای ارائه خدمات به گروه های خاص می دانند، افزود: رسالت بهزیستی بسیار گسترده تر از این نگاه است و این سازمان در حوزه های پیشگیری، سلامت اجتماعی، توانبخشی، اشتغال، مشارکت های مردمی، حمایت های اجتماعی و کاهش آسیب های اجتماعی به همه اقشار جامعه خدمات ارائه می دهد.

مدیرکل بهزیستی گلستان با اشاره به عملکرد این اداره کل در ایام جنگ و بحران، گفت: در این مدت، خطوط ۱۲۳ اورژانس اجتماعی و ۱۴۸۰ صدای مشاور به صورت شبانه روزی در خدمت مردم بودند و تاکنون بیش از ۳۵ هزار تماس مرتبط با اضطراب ناشی از بحران توسط کارشناسان پاسخ داده شده است.

آب شناس ادامه داد: کارشناسان حوزه سلامت اجتماعی علاوه بر ارائه مشاوره تلفنی رایگان، در صورت نیاز تا رفع کامل مشکل، مداخلات حضوری نیز انجام می دهند و خوشبختانه این خدمات موجب شد حوزه سلامت روان و سلامت سنجی بهزیستی گلستان رتبه نخست کشور را کسب کند.

وی با تاکید بر رویکرد توانمندسازی به جای حمایت صرف، اظهار داشت: سیاست بهزیستی آموزش مهارت، ایجاد فرصت های شغلی و توسعه درآمد پایدار برای جامعه هدف است. در همین راستا، در سال گذشته ۹۴۱ فرصت شغلی برای مددجویان ایجاد شد و استان گلستان در جذب اعتبارات حوزه اشتغال نیز عملکرد موفقی داشته است.

مدیرکل بهزیستی گلستان همچنین به ظرفیت های هنری و علمی افراد دارای معلولیت اشاره کرد و گفت: هنرمندان دارای معلولیت استان در جشنواره های ملی افتخارات ارزشمندی کسب کرده اند و به زودی نخستین خانه خلاق ویژه جامعه هدف بهزیستی کشور در گلستان افتتاح خواهد شد.

وی افزود: یکی از دانش آموزان تحت پوشش بهزیستی از شهرستان گالیکش نیز به دلیل توانمندی در حوزه الکترونیک، به عنوان مشاور مدیرکل پارک علم و فناوری استان انتخاب شده که نشان دهنده ظرفیت های ارزشمند جامعه هدف است.

آب شناس در بخش دیگری از سخنان خود با قدردانی از خیرین و شرکای اجتماعی گفت: بهزیستی گلستان در سال گذشته با جذب ۱۹۸ میلیارد تومان مشارکت های مردمی و کسب رتبه نخست کشور، توانست برای نخستین بار ۲۳۰ سری جهیزیه برای خانواده های تحت پوشش تهیه و توزیع کند.

وی در پایان ضمن قدردانی از خیرین، نیکوکاران و تمامی همکاران بهزیستی، ابراز امیدواری کرد با استمرار همدلی و مشارکت مردم، خدمات حمایتی و توانمندسازی بهزیستی بیش از گذشته توسعه یابد.

کد خبر 195720

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 0 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد